zaterdag 3 maart 2012
29 maart koken laarbikker
Ja hoor eindelijk onze eerste echte teamactiviteit. We zijn met het grootste deel van ons team gaan koken, en natuurlijk ook eten, bij de Laarbikker. Bij binnenkomst natuurlijk eerst handen wassen en schorten om. Vervolgens kregen we het menu van de dag door namelijk: Kipcocktail vooraf, gevolgd door een hamburger met gebakken ui, gebakken aardappeltjes en een salade en als toetje een overheerlijke chocoladevla met slagroom.
De taken waren al gauw verdeeld dus we gingen aan de slag. We zijn het er allemaal over eens dat de Laarbikker een erg goed initiatief is voor mensen die om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid zijn voor zichzelf te koken. Alles wordt lekker vers klaargemaakt.
Toen de taken voor het grootste gedeelte volbracht waren, hebben we ons tegoed gedaan aan een lekker glas wijn, terwijl we toe stonden te kijken hoe Tonny en Hans stonden te stoeien met de hamburgers.
In totaal kwamen er die avond 22 gasten. Dus het "restaurant" zat lekker vol.
We hebben heerlijk gegeten en gezellig gekookt. Dus misschien wel een keer voor herhaling vatbaar.